Retourneren & ruilen

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had?

 

RETOURNEREN

 

Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 8 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking). 

De items dienen in nieuwstaat te verkeren (aangehecht prijskaartje), onbeschadigd te zijn en niet-gedragen. De items mogen bijvoorbeeld geen make-up vlekken hebben. Bij enige twijfel hieraan nemen wij de producten NIET retour.

 

Stappenplan:

Item retourneren? Stuur een mail naar info@kokomode.nl , vermeld welke producten je wilt retourneren en de reden hiervan. Zodra deze door ons is goedgekeurd ontvang je van ons een adreslabel waar je je retourzending naar toe kunt sturen.

LET OP! De kosten van retourneren zijn voor je eigen rekening.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track & Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!
Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald.

 

LET OP:

Artikelen uit de sale, maar ook oorhangers/oorknopjes en zwemkleding kunnen wegens hygiëne NIET geretourneerd worden.

RUILEN

 

Toch liever een andere maat? Dan kun je ook een item ruilen voor een andere maat. 

Het is mogelijk om binnen 8 dagen na ontvangst jouw bestelling terug te sturen. Vergeet niet deze pakbon bij te voegen en te vermelden welk artikel je wilt omruilen.

Wanneer wij jouw retour ontvangen hebben, wordt het artikel (wanneer voorradig) binnen 7 dagen omgeruild. Mocht het artikel niet binnen 7 werkdagen op voorraad komen dan zullen wij dit aan je melden.

MEER INFO?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt! We zijn bereikbaar via info@kokomode.nl